God jul!

 Hei kjære blogglesere! En riktig god jul ønsker jeg dere! Håper dere får en jul akkurat slik dere ønsker den skal være, – enten den feires sammen med noen, eller den feires alene. En ekstra varm tanke sender jeg til dere som av ulike grunner ikke gleder dere til jul, eller som synes at julen kan være tung å komme seg igjennom.

Julen i år skal jeg feire sammen med min mor. Jeg ser frem til kvelden i kveld, og til rolige romjulsdager som kommer. Med samvær med familie og venner, og med turer og lesning. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kirkegården der jeg har vært og tent lys på graven til min far. I bakgrunnen synger Sølvguttene julen inn, og det begynner så smått å lukte ribbe i huset. Julefreden er i ferd med å innfinne seg.

Gledelig jul!

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: