Dagen for juleforberedelser

20131223-173128.jpg

Endelig, endelig er det dagen før dagen, og julefreden er i ferd med å senke seg over huset her hos oss. Som vanlig har det vært en travel dag, denne siste dagen før julaften. Julestria er vel det rette ordet; de siste juleinnkjøpene er blitt gjort, julepresanger er blitt pakket inn – og julepynten er tatt frem og er blitt plassert litt rundt om i huset. Så nå tror jeg jammen vi er i rute til jul. I går var mine tre store barn her og pyntet juletreet. Med stor felles innsats ble treet pyntet, og som vanlig var vi godt fornøyde både med treet og med egen julepynteinnsats:). Nå er lysene i stua tent, og det er stort sett i orden i huset – bare litt småtteri igjen så er vi klare til jul. Nå skal vi se på lillejulaften -programmet på tv (særlig Grevinnen og hovmesteren) og nyte førjulsstemningen utover kvelden.

20131223-173228.jpg

20131223-173058.jpg

Legg inn en kommentar

%d