På ski

Dette er noe av det jeg liker aller best med vinteren. Det å kunne gå ut på ski på ettermiddagene, etter jobb. En treningstur på ski er virkelig noe helt annet enn å trene på treningssenteret. I tillegg treningseffekten får du frisk luft og rekreasjon.

Akkurat nå er det helt fantastisk ute i løypene. Jeg tror det må være mange år siden forholdene for skigåing har vært så bra her på Østlandet.

I lysløypa der jeg går, trenger en ikke å være noe superfantom for å gå. I hvertfall er ikke jeg det. Jeg går i stabil fart gjennom løypa. Hvis jeg blir sliten tar jeg det bare litt roligere. Noen ganger går jeg flere runder. Andre ganger bare en. Det kommer helt an på tiden jeg har til rådighet og på dagsformen.

Dette er noe jeg synes er verdifullt med norske skitradisjoner. Løypa er for alle. Uansett ambisjonsnivå. Uansett fysisk form eller utstyr. Du kan gå så fort eller sakte du bare vil. Superfantomene kan jo bare gå forbi:

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s