Travle dager

20140610-225528-82528138.jpg
Selv om forsommeren virkelig har vist seg fra sin beste side de siste dagene, så har ikke jeg fullt og helt hatt anledning til å nyte den. For disse dagene tidlig på sommeren har som vanlig vært travle for meg. Både hjemme og på jobb. Akkurat nå er jeg på vei hjem etter å ha vært på tjenestereise noen dager. Som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen, så synes jeg nesten at junistresset er i ferd med å stille i klasse med julestresset. Det er så mye som skal skje på forsommeren. På min jobb skal oppgaver sluttføres, saker skal følges opp, det er samlinger, ofte er det tjenestereiser og det er sommeravslutninger. Også på hjemmebane er det mye som skjer, blant annet har vi flere bursdagsfeiringer i familien fra slutten av mai og frem til tiden for skoleslutt. Men denne lyse og fine sommertiden er det jo så viktig å nyte også. Ute i hagen, eller ute på tur. Eller hvor som helst ellers. Nå håper jeg at det etterhvert roer seg, slik at jeg kan få med meg fine sommeropplevelser sammen med familie og venner.

Disse bildene er fra hytta på Sørlandet, der vi hadde dugnad sist helg.

På grillen lå det Fyllt svinefiletsom ble servert med salat og ovnsbakte poteter. (Og med en liten ventepølse først) Oppskriften på den fyllte svinefileten finner du her.

Og til dessert: Rabarbracrumble ( eller smuldrepai om du vil) Det smaker kjempegodt og kan anbefales:

RABARBRACRUMBLE
500 g rabarbra (oppskjært
i skiver)
2 dl rørsukker
1 ts vaniljesukker

Has i en ildfast form.

100 g smør
125 g hvetemel
1 dl rørsukker
1 dl havregryn

Blandes sammen til en smuldredeig, og has som et “lokk” oppå rabarbraen. Stekes på 175 grader i 20-25 minutter eller til det er brunt oppå.

20140610-225528-82528977.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: