Hipp, hipp hurra!

20131225-211400.jpg
I går hadde vi bursdagsselskap for Anine, eldste datter, som fylte år. Det å ha bursdag på julaften er ikke alltid like morsomt, for det kan lett bli mye jul og lite bursdag akkurat på den dagen. Men vi ville naturligvis lage i stand verdens beste bursdagsselskap for Anine, og som alltid på hennes bursdag ble det bursdagsfrokost for familien tidlig på julaftenmorgenen med etterfølgende kakespising og åpning av presanger. Og som seg hør og bør hadde vi pyntet med ballonger og hadde bursdagskake med lys, bursdagstuter og hatter, – noe bursdagsbarnet ble veldig godt fornøyd med. Ute var det mørkt og det striregnet, men det ble en morgen med virkelig bursdagssus for vår kjære Anine, som vi er så glade i og som vi kan gjøre alt for.

20131225-211816.jpg

20131225-211826.jpg
Bildene er tatt av Cathinka.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: