Opp av sofaen


En del av dagen i dag har jeg tilbrakt på et treningssenter. Selv om jeg er mye ute og går tur, og generelt er mye i bevegelse, fant jeg ut at det ikke er nok. Kroppen og musklene trenger å styrkes også. Derfor har jeg meldt meg på en kursopplegg på et treningssenter som går over et halv år, og som innebærer et personlig tilpasset treningsopplegg, og en omlegging til en sunnere livsstil.

Jeg har tenkt å forsøke å få lagt inn en treningsøkt tre ganger i uka, og da med litt variert trening. Mest i helsestudio, men jeg kommer nok til å bli med på gruppetrening i sal av og til, en spinningtime, og kanskje en yogatime i ny og ne. Jeg tror det vil passe fint for meg med litt variert trening. Da blir det morsommere å trene, og det er også lettere å få innplassert treningstimene i en travel hverdag.

Og i dag har jeg altså hatt den første treningstimen! Treningen gikk bedre enn fryktet, men jeg tror nok at jeg vil kjenne det godt i beina i morgen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: