Nytt spisestuebord og vegetarmat en vårkveld

Jeg har anskaffet et nytt gammelt spisestuebord til stuen, og det fant jeg på Finn.no. Bordet, som er et håndlaget eikebord fra 50-tallet, skal du få se mer av en annen dag her på bloggen.

Processed with VSCOcam with a1 presetI tiden etter at vi fikk bordet, har vi vært opptatt av å bruke det mest mulig. Her er Cathinka og Anine klare for middag. Siden ingen av dem var hjemme da jeg fylte år her om dagen, ble det til at vi feiret med litt god mat i går i stedet. Vegetarmat sto på menyen.

Processed with VSCOcam with hb1 presetFra det nye spisestuebordet kan vi se ut i hagen og i skogen. Akkurat nå har de første hageblomstene begynt å blomstre, og fra tretoppene høres en livlig fulgesang. Processed with VSCOcam with a1 presetMen tilbake til vegetarmenyen. Jeg hadde lyst til å servere en enkel plukke- tallerken med forskjellige småretter, slik at måltidet ble mest mulig variert.

IMG_1414Da ble det til at jeg laget dette:

– Bruschetta.
Landbrød med tomat- og basilikumrøre, og med ertepure smakt til med parmesanost og hvitløk.

– Rosmarinkrydrede potetbåter. Råstekt i stekepanne.

– Sitronglaserte grønnsaker.

– Pai med søtpotet, spinat og fetaost.

Sitronbåter og tykk gresk yoghurt er fint tilbehør til denne menyen.

Processed with VSCOcam with a1 presetMaten, og da særlig paien, slo godt an hos jentene. Ved bordet satt vi en lang stund, og vips, – så var det blitt kveld.

Oppskriften på paien fant jeg på happyfoodstories.blogspot.no.
google-site-verification: google89363afd58e02b63.html

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: