Godt nytt år!

20140101-105740.jpgEn liten nyttårshilsen til deg som leser denne bloggen. Takk for det gamle året, og takk for at du titter innom bloggen min, det er veldig glad for!
2013 har vært et begivenhetsrikt år for meg. Jeg legger bak meg et år med mange spennende hendelser og opplevelser; noen av dem har du kunnet lese om her på bloggen. Jeg er takknemlig over å ha fått mulighet til å oppleve så mye som jeg har gjort i løpet av året. Jeg tar ikke det som en selvfølge, men heldigvis har både jeg og de som står meg nær holdt oss stort sett friske i året som har gått.

Jeg ønsker deg som leser denne bloggen et riktig godt nytt år, og samtidig alt godt for det nye året! Et nytt år som ligger foran oss med mange nye muligheter. Måtte 2014 bringe deg lys og varme. Og måtte det nye året bli et godt år for verden også!

20140101-110135.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: