En onsdag kveld i februar

20130206-221409.jpg

Vi er i begynnelsen av februar, og selv om vi sakte men sikkert nærmer oss våren, så er kveldene fortsatt mørke. Derfor er det ekstra koselig å tenne stearinlys, det lyser opp kvelden:). Ellers begynner det å bli fantastiske vinterforhold her jeg bor nå. Masse deilig nysnø og akkurat passe kaldt. (Minus tre kuldegrader i kveld) Og ute marka er det ekstra flott, der er det veldig gode forhold både for skigåing og uteaktiviteter av alle slag. Jeg begynner å se frem til vinterferien, det skal bli deilig med litt ferie, besøk hos familien og forhåpentligvis noen fine skiturer!

Ønsker alle noen fine vinterdager fremover!

20130206-221427.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply