Fin dag i høsthagen

20120929-211126.jpg

I dag har det vært en strålende fin høstdag her jeg bor. Nydelig solskinn, og nå på denne tiden er hagen farget i grønt, gult, orange og rødt. Selv om det er ganske kjølig i luften, så var det ikke tvil i min sjel i dag morges, dette var dagen for hagearbeid.
Så jeg har fått ryddet i uteboder, tatt ut visne sommerblomster av krukker, og fått satt inn hagemøblene.
Det var fint å sitte ute og nyte hagen litt også, det sørget mitt nyanskaffede Weber bålfat for. Herlig og varmt å sitte ved bålet og drikke te, og se utover den fine høsthagen. Litt vemodig er det jo at det nærmer seg vinter. Men det blir nok hagearbeid en annen dag også, vårblomstrende løker er ikke i jorda ennå.

20120929-211207.jpg

20120929-211256.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s