Sankthanskveld

20130623-231139.jpg

Siden jeg har hatt det så travelt i det siste, hadde jeg bestemt meg for ikke å ha noe program denne helgen. Dermed har det også blitt en rolig Sankthansfeiring. Men det har blitt et aldri så lite bål på meg i kveld. For bålfatet har blitt tent opp, og jeg har sittet ute til langt uti den lyse kvelden. Helt til plenen har blitt dekket av dugg. I hagen står bjørkebladspireaen i fullt flor, og orientvalmuer, storstjerneskjerm, prakthumleblom og ballblom blomstrer. Ute høres suset fra elva like i nærheten, og der er det fullt av markblomster langs elvebredden nå, som det er det langs grøftekantene. Jeg har ikke plukket noen blomster i kveld, ei heller har jeg samlet inn dugget på bakken. Men likevel er kvelden magisk. Det er forsommer, bålet varmer – og snart skal månen gjøre årets lyseste natt enda lysere.

20130623-231232.jpg

20130623-231336.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply