Sankthanskveld

20130623-231139.jpg

Siden jeg har hatt det så travelt i det siste, hadde jeg bestemt meg for ikke å ha noe program denne helgen. Dermed har det også blitt en rolig Sankthansfeiring. Men det har blitt et aldri så lite bål på meg i kveld. For bålfatet har blitt tent opp, og jeg har sittet ute til langt uti den lyse kvelden. Helt til plenen har blitt dekket av dugg. I hagen står bjørkebladspireaen i fullt flor, og orientvalmuer, storstjerneskjerm, prakthumleblom og ballblom blomstrer. Ute høres suset fra elva like i nærheten, og der er det fullt av markblomster langs elvebredden nå, som det er det langs grøftekantene. Jeg har ikke plukket noen blomster i kveld, ei heller har jeg samlet inn dugget på bakken. Men likevel er kvelden magisk. Det er forsommer, bålet varmer – og snart skal månen gjøre årets lyseste natt enda lysere.

20130623-231232.jpg

20130623-231336.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: