Hjemme igjen i hagen

20130804-133942.jpg

Etter nesten fjorten dagers fravær, kom jeg i går hjem igjen, og noe av det første jeg gjorde var å ta meg en tur ut i hagen. Og som alltid når jeg kommer hjem fra ferier, blir jeg overrasket over hvor fort alt forandrer seg. I løpet av disse ukene jeg har vært borte, har det blitt sensommer i hagen. Det har vokst seg til i plantekassene, og det er like før georginene begynner å blomstre. I bedene ellers blomster liljer, ryllik, purpursolhatt og astilber, – alt i nydelige gule og rustrøde nyanser. Jeg startet dagen i dag med å plukke solbær; de står der fullmodne og venter på å bli plukket inn. Solbærene ble raskt rørt til syltetøy og spist sammen med amerikanske pannekaker til frokost. Frokosten ble inntatt ute i hagen naturligvis, i et nydelig sensommervær. I dag blir det nok en del hagearbeid på meg, før ferien fortsetter enda en uke.

20130804-133917.jpg

20130804-134033.jpg

20130804-134241.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply