Snart tid for å plante i hagen

20140422-182910.jpg
Nå som påsken og skisesongen er over for i år, er det snart tid for å begynne å plante litt hagen igjen. Og allerede nå bugner det av utplantingsplanter på hageutsalgene rundt om. Disse bildene tok jeg i dag da jeg gikk forbi Stortorget i Oslo. Der var det fullt av vårblomster å få kjøpt, og det var mer enn fristende å kjøpe med seg noen hjem. Men jeg klarte å holde meg hard, og kjøpte kun med noen få avskårne, siden det fortsatt er litt tidlig å plante ut her jeg bor. Ellers kommer jeg nok til å planlegge sesongen i hagen litt i ukene som kommer. For erfaringen min er at grunnlaget for en fin hage gjerne legges i mai, med gode planter, god jord, gjødsling osv. – og da må det litt planlegging til. I tillegg til hagearbeidet da:). Det blir nok noen hageinnlegg på bloggen her fremover, for etter å ha vært i påskemodus en stund, er jeg klar for hage og matoppskrifter igjen:)

20140422-182830.jpg

20140422-182932.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: