Snart hageliv

Fint å sitte ute i hagen en tidlig vårdag i april

I dag har jeg tatt frem noen bilder fra hagen tatt tidligere år.

Nå ser jeg virkelig frem til å starte årets hagesesong, for i år har jeg mye vårlig hagearbeid på gang. Jeg skal blant annet oppgradere en del bed og busker, og skal også bytte ut enkelte stauder og roser.

Men hagesesongen kan nok ikke startes her med det aller første, for det er fortsatt en god del snø i hagen og frost i jorda. Men litt hagearbeid har jeg tenkt å starte med allerede nå. Til helgen skal jeg ta frem hagemøbler, plante løkblomster i krukker og beskjære bærbusker.

Tidlig planting av løkblomster i krukker
Vårlig hagearbeid
Alperipsen blir tidlig grønn i hagen
Sti nedenfor hagen –
som går ned til denne elven

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s