Fargerike smykker mot våren

Processed with VSCOcam with f2 presetJeg har et fargerikt smykke av glass som jeg liker godt, og nå som det nærmer seg våren så har jeg fått lyst til å bruke det litt mer.

Smykket er kjempefint ved at det kan varieres alt etter humør og antrekk. Det består av en sølvramme med en glassbit inni, og glassbiten kan byttes ut med biter i andre farger. Disse kan også benyttes uten rammen, slik at dette er et smykke med mange muligheter. Smykket kjøpte jeg for noen få år tilbake direkte fra kunstneren, men en kunne også få kjøpt det hos Thune Gullsmed i Oslo.

Selv om jeg vanligvis bruker litt mindre og mer diskrete smykker, så føles det fint med farger på smykkene nå som det går mot vår. Et fargerikt smykke kan heve ethvert antrekk. Det kan gi understatement, og bidra til et stilig personlig uttrykk.Processed with VSCOcam with f2 presetJeg har tidligere skrevet flere innlegg om smykker her på bloggen. Disse er mye lest, og jeg har derfor samlet dem i en egen temaside. Temasiden finner du som et menyvalg øverst på hovedsiden i bloggen, eller ved å trykke her.

2 kommentarer

  1. Hei Bodil, min svigermor mistet sitt smykke og vi husker ikke kunstnerens navn, Thune har dem ikke lengre. Huksler du kunstnerens navn?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: