To fine bruktbutikker

Liker du å handle på bruktbutikker?

Her kommer tips et par bra bruktbutikker i Lillehammer, som du kan stikke innom om du er på de trakter.

Den ene butikken heter Gjenbruket, og den ligger et lite stykke utenfor Lillehammer sentrum (se adresse nedenfor). Butikken har et bredt utvalg av porselen, husgeråd, møbler, håndarbeid, sportsutstyr, hvitevarer. Og mye mer! Gjenbruket eies av Lillehammer kommune, og de ser på det som et samfunnsansvar å ta imot og videreformidle bruktvarer, slik at levetiden til produkter og varer forlenges. Virksomheten drives av personer på arbeidstreningstiltak.

Den andre butikken – Ting og Tøy – eies av en kirkelig organisasjon som har som formål å drive hjelpearbeid i Øst-Europa. Butikken ligger sentralt plassert i Kirkegata i Lillehammer sentrum, – vis a vis Stortorget og Lillehammer kunstmuseum.

Det er veldig mye fint i den butikken også! Spesielt synes jeg de har mye bra porselen, gammelt kjøkkenutstyr og håndarbeid. De har også mye fint i klær, malerier, bøker og møbler.

Prisene er det ingenting å si på i noen av butikkene. Her er det lett å gjøre et kupp!

Jeg kjøpte ikke så veldig mye da jeg var innom disse butikkene her om dagen, men litt ble det. Noen få fargerike gjenstander til påske:).


En påskegul termos! Så fin! Perfekt for påskens skiturer!


Gule grytekluter og tallerkener. Fine å pynte med på kjøkkenet til påske!

Adressser:

Gjenbruket. Adresse: Moaveien 36, 2619 Lillehammer.

Ting og tøy. Adresse: Kirkegata 68, Lillehammer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: