Fra bloggarkivet

I går kom nok en gang den årlige hilsenen fra WordPress: Happy Anniversary with WordPress.com!

Gratulasjonen fra WordPress betyr at det nå er ni år siden jeg startet denne bloggen.

Det har vært en lang reise. I løpet av disse årene har jeg produsert over 2000 blogginnlegg. Blogginnlegg om mat, hverdagsliv, turliv, koronaliv, hage og mye mer. Hobbyen har gitt kjempemye. Først og fremst har jeg gjennom bloggingen fått kjenne på gleden ved å skrive, ta bilder og formidle, – det å fortelle noe til noen. Det har vært viktig for meg.

I tillegg har bloggmediet og andre sosiale medier som jeg er på, gjort sitt til at jeg har kunnet henge med digitalt. Jeg har fortsatt mye å lære, men jeg har fått mye anvendbar kunnskap om web og kommunikasjon som jeg har glede av hver dag, særlig i jobbsammenheng.

Har du mulighet til å starte en blogg, så gjør det. Det gir så mange gleder!.

Fra bloggarkivet

Her har jeg funnet frem noen av innleggene jeg har skrevet.

Skolestreiken gjorde inntrykk

En bursdag for lenge siden

Etter selskapet

Verdens miljødag i dag

Hagen i oktober

Det er så viktig å drømme litt

Ekorn – nok en gang

Så sant, så sant

En enkel ferie – retro bilder

En formiddag på museum

De små enkle tingene i hverdagen er viktige

En skikkelig god kyllingsanwich

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: