Ingen påske uten en god påskekrim

20130318-195715.jpg

I går, søndag, hadde jeg en kjemperolig dag her. Jeg holdt meg stort sett inne, og dagen gikk med til å se på diverse DVDer jeg kjøpte inn før påske, og lesing av årets første påskekrimbok. Har akkurat startet på boken “Isprinsessen” av den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg, – og den virker bra. Og som du kan se på bildet har jeg tenkt å pløye meg gjennom en god del flere krimbøker også i løpet av påsken. Jeg synes i det hele tatt det er veldig OK å lese (eller å se på) krim i påsken, det får fart på påskestemningen!

Noe av det som virkelig gir god påskestemning, er sitte i solveggen med en god bok. På bildet nedenfor, fra påsken i fjor, ser du Cathinka som sitter og koser seg i sola.
20130317-230321.jpg

20130317-230336.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply