Ingen påske uten en god påskekrim

20130318-195715.jpg

I går, søndag, hadde jeg en kjemperolig dag her. Jeg holdt meg stort sett inne, og dagen gikk med til å se på diverse DVDer jeg kjøpte inn før påske, og lesing av årets første påskekrimbok. Har akkurat startet på boken “Isprinsessen” av den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg, – og den virker bra. Og som du kan se på bildet har jeg tenkt å pløye meg gjennom en god del flere krimbøker også i løpet av påsken. Jeg synes i det hele tatt det er veldig OK å lese (eller å se på) krim i påsken, det får fart på påskestemningen!

Noe av det som virkelig gir god påskestemning, er sitte i solveggen med en god bok. På bildet nedenfor, fra påsken i fjor, ser du Cathinka som sitter og koser seg i sola.
20130317-230321.jpg

20130317-230336.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: