Vårtur i Botanisk hage

Jeg er så glad i denne tiden på året når alt våkner til liv. Denne tiden på året når blomster, busker og trær slår ut i all sin prakt, og når alt er lysegrønt og nytt. Med våren kommer håp, glede og forventning.

På forrige søndag tok jeg turen til Botanisk hage for å se på vårblomstringen der. Der var det aldeles nydelig denne søndagen. Overalt sto fargerike løkblomster, vårstauder, busker og trær i fullt flor. Det yret av liv. Det så ut som folk koste seg ute i de vakre omgivelsene. Noen gikk tur, andre slappet av, satt på caféen eller fotograferte. Insekter summet og fuglene kvitret, som i vårlig glede de også.

Hovedattraksjonen akkurat nå er naturlig nok magnoliatrærene. De sto som skyer mot klar blå himmel, med rosa og hvite blomster tett i tett.

Legg inn en kommentar

%d