Blomsterbuketter fra naturen

20130811-203025.jpg

På sensommeren kjøper jeg nesten aldri buketter i blomsterbutikken, jeg plukker heller blomster inn fra hagen og lager frodige og fargerike buketter. Det blir veldig mange fine blomsterbuketter, og også mange fine å gi bort. Sensommeren har så mange nydelige hageblomster å lage buketter av, f eks roser, georginer, eller krysantemum. Men man kan også lage kjempefine buketter ved å benytte blomster og blader man finner ute i naturen. Akkurat nå er det blomster, blader og bær i gule og røde nyanser som dominerer, og bukettene av disse kan bli både friske og spennende hvis man setter dem i en interessant vase. Blader synes jeg også gjør seg godt i sensommerens buketter, videre kan en også få veldig spennende buketter hvis det blandes inn litt kjøpeblomster, eller hageblomster – f eks røde roser. I går gikk jeg meg en liten tur, plukket med meg litt blomster hjem, og laget dette blomsterarrangementet:

20130811-170815.jpg
En litt rufsete sensommerbukett fra naturen i friske farger, som senere på dagen fikk pryde middagsbordet.

20130811-195511.jpg
Det ble litt blomster til overs, og det ble til en bukett som ble satt i en prikkete krukke.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply