Blomsterbuketter fra naturen

20130811-203025.jpg

På sensommeren kjøper jeg nesten aldri buketter i blomsterbutikken, jeg plukker heller blomster inn fra hagen og lager frodige og fargerike buketter. Det blir veldig mange fine blomsterbuketter, og også mange fine å gi bort. Sensommeren har så mange nydelige hageblomster å lage buketter av, f eks roser, georginer, eller krysantemum. Men man kan også lage kjempefine buketter ved å benytte blomster og blader man finner ute i naturen. Akkurat nå er det blomster, blader og bær i gule og røde nyanser som dominerer, og bukettene av disse kan bli både friske og spennende hvis man setter dem i en interessant vase. Blader synes jeg også gjør seg godt i sensommerens buketter, videre kan en også få veldig spennende buketter hvis det blandes inn litt kjøpeblomster, eller hageblomster – f eks røde roser. I går gikk jeg meg en liten tur, plukket med meg litt blomster hjem, og laget dette blomsterarrangementet:

20130811-170815.jpg
En litt rufsete sensommerbukett fra naturen i friske farger, som senere på dagen fikk pryde middagsbordet.

20130811-195511.jpg
Det ble litt blomster til overs, og det ble til en bukett som ble satt i en prikkete krukke.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: