Bruk det du har #2

Da jeg ryddet i boden her om dagen, dukket det opp noe jeg helt hadde glemt at jeg hadde. En hagepaviljong!

Ikke en hagepaviljong av den mest eksklusive sorten riktignok, men er helt grei en likevel. Paviljongen ble kjøpt på Jysk for noen år siden, og da jeg kjøpte den, tenkte jeg at en slik paviljong kunne jeg absolutt trenge. Så lurt når en skal ha selskaper ute i hagen!

Men når sant skal sies, så var nok ikke den mitt aller smarteste kjøp. For det første så har ikke jeg så mange selskaper ute i hagen at det er behov for en slik paviljong. For det andre: Jeg trodde jeg hadde kjøpt en hvitfarget paviljong, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg hadde tatt feil i hyllen, og hadde kjøpt en knall turkis, i stedet. Ikke akkurat min favorittfarge. Men det ble aldri til at jeg fikk byttet hagepaviljogen, og den har bare blitt liggende. Inntil den altså dukket opp igjen under ryddeaksjonen på søndag.

Men så har jeg jo fått en ny inspirasjon om dagen, bruk det du har! Om noe kan gjenbrukes, eller brukes mer og lenger, så er det postitivt, både med tanke på bærekraft, klima og miljø.

Så jeg bestemte meg for å sette opp paviljongen, og begynne å bruke den, i stedet for at den bare ligger der. Paviljongen kom opp på mandag. Mine nye hagemøbler ble plassert der, og i går fant jeg frem noen gamle stolputer, lysestaker og pledd som jeg har, og noen blomster, for å skape stemning.

Og det ble jo riktig så koselig! Kanskje hagepaviljongen ikke var et feilkjøp likevel? Jeg tror absolutt jeg kommer til å sitte her på kveldene, og på varme dager, utover sensommeren og høsten:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: