Endelig tid til hagearbeid igjen

Endelig har jeg fått tid til å drive med hagearbeid igjen! Denne forsommeren har vært så travel for meg, at jeg har måttet la hagearbeidet komme i andre rekke. Men nå har heldigvis alt roet seg, og jeg har fått tatt tak i hagen igjen.

Jeg fant ut i fjor at jeg måtte gjøre noe med staudebedene, siden staudene var overgrodde og jorden var utarmet. Jeg var ikke helt fornøyd med bedene slik de var fjor, de var liksom ikke riktig så frodige som tidligere år.

Men det får vi håpe blir bedre i år! Det står ihvertfall ikke på innsatsen. Denne uken har jeg virkelig jobbet hardt hagen:).Jeg har spadd opp flere bed, har fyllt på jord og har delt stauder, og har plantet i bedene på nytt.

Mange stauder og roser har tatt kvelden i løpet av vinteren, og i dag var jeg på Plantasjen for å kjøpe noen nye. Nå blir det nok enda mere planting og hagearbeid i helga.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s