Islykt


Jeg har blitt veldig fasinert av de fantastisk fine islyktene som dukker opp på mange blogger nå om dagen, og i går fikk jeg lyst til å prøve å lage en selv.

Det viste seg å ikke være så vanskelig når jeg fulgte denne oppskriften fra Moseplassen. Jeg kunne sikkert ha frosset islykten noen timer til, – det skal jeg gjøre neste gang. For hvis kulda holder blir det nok flere islykter, de er virkelig et vakkert skue ute i hagen.
 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s