Fine gamle kjøkkenredskaper

Her jeg bor har vi en aldeles fantastisk bruktbutikk der de har alt mulig av smått og stort; husgeråd, bøker, klær, tekstiler, porselen, møbler og tusenvis av andre bruktgjenstander. Det er virkelig en kjempefin bruktbutikk, og da jeg var der sist brukte jeg blant annet lang tid på avdelingen for gammelt kjøkkenutstyr. Der er det massevis av sånne artige gjenstander som nesten ingen bruker lenger, munkepanner og gorojern, puddingformer og slike ting. Naturligvis var det noe som ble med hjem, selv om det må sies at kjøkkenutstyr ikke er det vi trenger mest her i verden.

20130424-160407.jpg
Den lille ildfaste formen jeg kjøpte, synes jeg har perfekt størrelse for mat til to personer. Og i dag ble den tatt i bruk – vi hadde potetgrateng med bacon og sopp til middag. Oppskriften fant jeg på
nettet, og gratengen smakte veldig godt:)!

20130424-162717.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: