Den blå stolen

20140510-201251.jpg

I dag har jeg vært på loppemarked, og det er jo en veldig artig årlig forteelse. Som vanlig kom jeg hjem med både det ene og det andre som jeg sikkert ikke trenger, men som er kjekt å ha likevel. De gamle utrangerte kakeformene jeg kjøpte, for eksempel, eller de eldgamle oljemaleriene. Men en ting kjøpte jeg, som jeg helt sikkert kommer til å bruke (tror jeg), og det er den stilige stolen i blå rotting du ser på bildet over. Jeg ser for meg at stolen er fin å sitte i på kveldene utover høsten og vinteren, når de lure tankene skal tenkes. Kanskje med et stearinlys på bordet foran, med en kopp te, eller kanskje med litt vin i glasset?

2 kommentarer

  1. Hei. Bodil.
    Tar en titt innom bloggen din ofte for tiden. Blir inspirert. Du tar opp stort og smått. og er ingen rosablogger. Det er derfor det er morsomt og inspirerende. Det er gøy å se at vi har lik smak. Samme type
    lysestaker mm.
    Maiken.

    1. Tusen takk, Maiken – så hyggelig at du liker bloggen:) Du har jo også en veldig fin blogg selv, som jeg er innom rett som det er! Håper at alt står bra til med deg også.

Legg inn en kommentar

%d