Julesmykke – DIY

Ingen jul uten at jeg tar frem juletre-smykkene mine! Disse smykkene kjøpte jeg for noen år siden, og jeg synes de er så fine jeg tar de frem til jul hvert år. Jeg bruker dem ikke til penantrekk, men setter dem på en enkel kjole, jakke eller forkle i dagene før jul.

Smykkene er laget av cernitleire, og de er lette å lage. I årene etter at jeg kjøpte smykkene laget jeg selv flere slike smykker, som jeg ga bort som julegaver. Og det ble en suksess, for smykkene er veldig dekorative og flotte.

Slik gjør du:
Kjøp cernitleire i ønsket farge. Kjevle ut. Ta en juletre-pepperkakeform, og stikk ut smykket, eller du kan skjære ut med en kniv (rundt formen eller på frihånd) for å få litt mykere linjer. Lag en tynn pølse i en annen farge, og legg rundt. (Se bildene) Tvinn en pølse av to farger, og legg oppå. Dekorer med masse glitrende perler, glitterdryss osv. (dytt de nedi leiren). Lim evt. på mer pynt etter steking. Herde leiren i ovnen etter anvisning på pakken. (Ca 100 – 130 grader i 30 minutter). Lim på en nål bak.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s