Julesmykke – DIY

Ingen jul uten at jeg tar frem juletre-smykkene mine! Disse smykkene kjøpte jeg for noen år siden, og jeg synes de er så fine jeg tar de frem til jul hvert år. Jeg bruker dem ikke til penantrekk, men setter dem på en enkel kjole, jakke eller forkle i dagene før jul.

Smykkene er laget av cernitleire, og de er lette å lage. I årene etter at jeg kjøpte smykkene laget jeg selv flere slike smykker, som jeg ga bort som julegaver. Og det ble en suksess, for smykkene er veldig dekorative og flotte.

Slik gjør du:
Kjøp cernitleire i ønsket farge. Kjevle ut. Ta en juletre-pepperkakeform, og stikk ut smykket, eller du kan skjære ut med en kniv (rundt formen eller på frihånd) for å få litt mykere linjer. Lag en tynn pølse i en annen farge, og legg rundt. (Se bildene) Tvinn en pølse av to farger, og legg oppå. Dekorer med masse glitrende perler, glitterdryss osv. (dytt de nedi leiren). Lim evt. på mer pynt etter steking. Herde leiren i ovnen etter anvisning på pakken. (Ca 100 – 130 grader i 30 minutter). Lim på en nål bak.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s