En liten adventstur til hytta

20121202-150347.jpg

Jeg har tatt meg en liten tur til hytta på Gjeving i helga, for å se til at alt er OK her før vinteren setter inn for fullt. Og jeg er glad for at jeg tok turen; her hadde nemlig strømmen gått. Og strømløs hytte hadde ikke vært så bra for vannrørene når vinterkulda kommer. Ellers har det vært en frisk og kald helg på Sørlandet. Gradestokken viste minus 8 da jeg sto opp i dag morges. Da er det deilig å sitte lunt og godt foran peisen inne i hytta. Det har også blitt tid til en liten tur langs sjøen, jeg legger ut noen bilder fra turen her på bloggen i morgen. Og så er vinterforrådet av ved kommet på plass , så vi skal absolutt ikke fryse hvis vi kommer hit i løpet av vinteren.

20121202-150403.jpg

20121202-153314.jpg

20121202-153932.jpg

20121202-153951.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s