OM MEG

20121221-230324.jpg

Jeg heter Bodil (54) og i denne bloggen vil jeg skrive om det jeg oppfatter som godt her i livet og det jeg synes er vakkert. Til daglig har jeg en travel lederjobb, og jeg har tre barn. Nå som de begynner å bli store, så har mulighetene for å blogge plutselig åpnet seg! I denne bloggen vil jeg fortelle om alt som gir meg balanse i livet ved siden av jobben. For meg er det friluftsliv, hageliv og matlaging – og mye mye mer!

Jeg vil blogge om turer som jeg tar i Tvedestrandområdet der vi har hytte, og turer til fjells – spesielt i Lillehammerområdet og i Gudbrandsdalen. Og i Nordmarka som er vårt nærområde.

Hva jeg blogger om

Friluftsliv på Sørlandet og i Gudbrandsdalen, hageliv i en liten hage, mine favorittoppskrifter, norsk design (vintage 70-tall) , og det som ellers måtte falle meg inn. Kategorien «»Mine refleksjoner» er stedet for refleksjoner og ettertanke.

Takk for at du leser bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har lyst.

Det er copyright på bilder i denne bloggen.

20121014-143425.jpg

19 thoughts on “OM MEG

 1. Hei! Har du et forslag/vet du om det er muligheter til en gåtur som starter på Movatn stasjon på noen timer med muligheter for å fyre opp en engangsgrill underveis? 🙂 Har aldri vært i området før. Du har forøvrig en veldig fin blogg!

  1. Hei! Jeg foreslår at du går opp til Ørfiske, en tur langs skogsbilvei på ca 30 minutter. Der er det mange fine rasteplasser ved vannet, og et sted er det også satt ut bord og benker. Veien går like bortenfor Movatn stasjon og det er skiltet til Ørfiske. Det er også fint å gå langs vannet hvis du vil gå litt lenger. Hyggelig også at du liker bloggen:)

 2. Hei Bodil!
  Jeg synes retrobildene dine er så flotte og bringer frem mange minner:-) Vi holder på å bygge ei hytte og har landet på retro bilder til utsmykking:-) 3 av påskeretrobildene var supre. Mulig å få kjøpe orginal/få tilsendt bilde over 4-5 MB på mail? Mail meg gjerne et svar 🙂

 3. Hei. Jeg ønsker å bruke ett eller to av dine nostalgiske vinterbilder på en plakat. fint om du kan kontakte meg.

  1. Hei Marit. Så hyggelig at du liker de gamle bildene. Kan du sende meg på e-post hvilke bilder du ønsker å bruke? E-post adressen finner nederst i sidefeltet på bloggen.

 4. Hei igjen Bodil.

  Fant desverre ikke mailadressen din her på mobilen, men de bildene som er aktuelle, er ett par av to barn på skitur- kanskje deg og din bror?

  Marit

 5. Hei Bodil. Flotte vinterbilder med ski på beina. Er det mulig å få/kjøpe noen av deg i stort format.?
  Tenkte å dekorere en hytte på fjellet.
  Mvh
  Hans

  1. Hei! Så hyggelig at du liker de gamle bildene. Det er absolutt mulig å få kjøpt disse bildene i stort format. Siden det er min bror som har de høyoppløselige filene til denne bildesamlingen skal jeg be han ta kontakt med deg, så kan du avtale nærmere med han. Hilsen Bodil

 6. Hei Bodil. Har vært inn å sett litt på bloggen din. Veldig flott. Jeg har så smått startet å blogge. Mye å lære. Men det er veldig morsomt. Og godt å sette ord på og oppsummere dagen sin synes jeg.
  Hilsen madamanne

  1. Hei! Så hyggelig at du liker bloggen:) Det å ha blogging som hobby har jeg hatt mye glede av. Jeg har lært kjempemye siden jeg startet denne bloggen for noen år siden; for eksempel formidling av budskap på en god måte, storytelling, web-design og skriveteknikker for å nevne noe.
   Dessuten blir jo bloggen en slags digital dagbok om smått og stort i livet. Lykke til med bloggen din, jeg følger den gjerne!

 7. Hei. Jeg ser ikke om du har en epostadresse derfor kontakter jeg deg her. Jeg likte veldig godt din Peanøtt Gryte fra Vest-Afrika (vegetar) og jeg skal mulig holde et Vegetar kurs høsten 2017. Hvordan stiller du deg til om jeg tar med oppskriften din og bruker den på kurset? Og eventuelt at kursdeltagerne mine får oppskriften med henvisning til deg / din blogg? Jeg ser du er en del i Lillehammer/ Gudbrandsdalen, jeg bor i Midt-Gudbrandsdalen selv og tenker å holde vegetar kurs på Harpefoss (i Sør-Fron). Jeg er yogalærer og har yoga kurs i Gudbrandsdalen og ute yoga på Gålå om sommeren. Takknemmelig for svar. Mvh Ellen Clausen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s