Noen dagers høstferie

Jeg har hatt noen dagers høstferie. Som vanlig gikk turen til hytta på Sørlandet.

Jeg synes det er så fint å dra til kyststrøket på denne tiden av året, når det er gyldne høstfarger overalt og hav og himmel har en klar og blå farge.

Det ble noen feriedager fylt av store og små aktiviteter. Som å gå tur, bake, se på tv, lese, jobbe med digitalt med innhold for web og Instagram, besøke et par sørlandsbyer og gjøre hytta klar for vinteren.

Kanskje ikke den mest opplevelsesrike ferien, sett opp mot all verdens spennende reisemål, men likevel noen fine og avkoblende dager for meg. Det var feriedager da jeg gjorde akkurat det jeg liker å drive med. Aktiviteter som gir meg energi og arbeidsglede.

I går var det verdensdagen for psykisk helse, og jeg tenkte på betydningen av hverdagslivets små aktiviteter for følelsen av tilfredshet i tilværelsen og mestring.

De små gjøremål er viktige for meg og sikkert for mange andre også.

Det er ikke så mye som skal til. Søke opplevelser og givende aktivitet. Gjøre noe hyggelig for seg selv og andre. Gi noen en hjelpende hånd. Vise noen oppmerksomhet, eller gi uttrykkk for takknemlighet.

Etter feriedagene i forrige uke føler jeg meg mer klar for senhøsten og mørketida. Det er som sagt ikke så mye som skal til.

Gresskarsuppe, ferskt brød og et glass vin ute i høstsola.
Sesongens siste bukett fra hyttehagen.
Morgenrøden.
En snartur til et høststille Tvedestrand.
Inspirerende blomsterutvalg hos blomsterbutikken i Tvedestrand.
Stille gater.
Bollebakst for ettermiddagskaffen.
Digitalt arbeid #1 – gjøre ferdig nettbutikken min for hobbysalg av bruktgjenstander. Ta en titt på butikken som jeg publiserte i forrige uke: Retromiks
Digitalt arbeid #2 fotografere gjenstander for salg i den samme nettbutikken.
Digitalt arbeid #3 planlegge en story på Instagram fra en tur til Risør og dette blogginnlegget som du leser akkurat nå.

Og så klart turer langs sjøen på Gjeving

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: