En strålende dag

Vi har hatt så mange hyggelige begivenheter i familien dette året. En av dem var nå i helgen da eldstedatter Anine giftet seg med kjæresten sin, Lars.

Det ble virkelig en strålende dag. Brudeparet var så lykkelige og glade. Vielsen fant sted i Oslo rådhus, og etterpå var det bryllupsfest for over 100 gjester.

Som mamma til bruden er jeg så glad på det nygifte parets vegne. Det er så fint at de har funnet hverandre og giftet seg. Det er også veldig godt å se at datteren min er lykkelig og at hun er på det stedet hun ønsker i livet.

Det å være på det stedet en ønsker i livet, føler jeg også at jeg er. Som eldre voksen tenker jeg at min rolle nå fremover skal være å være der for barn og barnebarn. Samtidig er jeg fortsatt ikke ferdig i arbeidslivet. Jeg skal jobbe noen år enda, og jeg skal få plass til annet jeg liker å drive med også.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: