Noen dager i München

Det er EM i München i disse dager, og akkurat nå sitter jeg og ser på Jakob Ingebrigtsen ta gull på 1500 meter. For en fantastisk innsats!

Bildene fra Olympiaparken i München får meg til å tenke på den fine ferien jeg hadde i byen tidligere i sommer.

Jeg hadde aldri vært i München før, og ble positivt overrasket. München er en veldig flott by. Byen er en kultur- og vitenskapsby, der det er kjempemye å se, oppleve og gjøre. Det er museer, parker og storslagne bygg rundt hvert et hjørne. Jeg var der i fem dager noe som ble altfor kort tid, så jeg får nok dra tilbake dit ved en senere anledning.

Her er noen snapshots fra sommerens ferie i München.

4 kommentarer

  1. Fin by München! Om du skal tilbake bør du freista setja av tid til å få med deg samlingane i Alte og Neue Pinakotek!

  2. I München ble jeg mest imponert over arkitekturen. Det er så mange vakre severdigheter å besøke at en ukes ferie ikke er nok. 🙂

Legg inn en kommentar

%d