Junidager

Her om dagen bestemte jeg meg for å gå ut på en liten byvandring etter jobb. Det var en av de dagene jeg var på jobben i Oslo sentrum, og ikke på hjemmekontoret.

Jeg bestemte meg altså for å ta meg en tur rundt. Jeg startet ved å gå gjennom Slottsparken, så gjennom Vika og over Aker Brygge til Tjuvholmen, og så til slutt til Oslo S, der jeg tok toget hjem.

Hva gjorde jeg underveis? Ikke så mye. Bare gikk rundt. Som en turist på besøk i en ny by. Med mobilkamera i hånden. Jeg opplevde byen akkurat slik den er nå. Så det ytende folkelivet overalt. Hørte summingen av byens lyder og tok inn forsommerens dufter. Det var så fint og grønt overalt. Det er nå på forsommeren at byen er som aller vakrest.

Det er så mange tilbud i Oslo. Fantastiske museer, omvisninger, nytt bibliotek, spennende restauranter. Det å gå på byvandring med mobilkamera i hånden, er noe helt annet. Det er lavterskel, men fint likevel.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: