Et besøk på Farris Bad

Her for en måneds tid siden fylte jeg seksti år, og en av mange fantastiske gaver jeg fikk, var et opphold på et spa-hotell. For en flott gave! Jeg fikk den av to venninner, og de ville naturligvis bli med på turen!

Det fine med gaven var at den skulle nytes umiddelbart. Allerede søndagen etter bursdagen dro vi av sted, i retning Farris Bad i Larvik. Hotellet ligger et par timers kjøring fra Nittedal her vi bor. Vi tok oss god tid på turen og stoppet blant annet for å spise, men til slutt kom vi frem til Farris Bad!

Farris bad er et hotell i toppklasse. Det ligger helt nede ved sjøen i Larvik, og har et fantastisk samlet tilbud, både av spa-opplevelser og andre opplevelser.

Umiddelbart etter ankomst gikk vi til spa-avdelingen for å tilbringe noen timer der.

Oppholdet på spa-hotellet var på alle måter en storslagen opplevelse for meg som 60-åring. Jeg har ikke så veldig mye erfaring med spa- bad fra tidligere, men her kunne jeg fryde meg over å svømme, ta boblebad og mineralbad, nyte en massasje og ta badstu. Så deilig og avkoblende!

Det var ikke lov til å ta bilder(heldigvis) i spa-avdelingen, så jeg får nøye meg med et bilde av trappen ut til sjøbadet i stedet. En kunne nemlig gå rett ut fra spaet til sjøen. Men et bad i sjøen ble for mye for meg. Det var ikke akkurat helgen for vårvarme.

Etter spa-besøket inviterte mine venninner til et glass champagne. Champagne er aldri feil, og i hvert fall ikke når en skal feire en bursdag.

Siden gikk vi til restauranten for å spise en tre-retters middag. Den besto av grønnsakssuppe til forrett, entrecôte med grønnsaker og potetmedaljong til hovedrett, og tilslutt sjokolademousse til dessert.

Det var vakkert og stilfullt overalt på Farris bad. Her pryder friske blomster inngangen til restauranten.

Fra baren.

Stemingsfullt.

Dette synes jeg var veldig fint. På veggen på utsiden av hotellet hadde de preget inn et vers av sangen «Jag vill leva i Europa» skrevet av Jan Hammarlund. Og jeg er så enig, så enig! Jeg vil også leve i Europa. Mer enn nå. Norge er en del av Europa og vi bør absolutt knytte oss nærmere de andre europeiske landene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: