Noen dager på Sørlandet

God morgen fra Sørlandet! Jeg har tatt meg en tur til hytta på Sørlandet for noen dager, og det er en av sesongens første turer hit. Jeg er ikke her for å ha ferie denne gang, men skal jobbe som vanlig fra hjemmekontor. Det føles bra å bytte omgivelser for noen dager. Det gir mye energi, også for jobbhverdagen.

Som alltid er det fint å komme hit til Sørlandet. Særlig nå på forsommeren. Alt er så frodig og friskt her. Det er et veldig annerledes klima enn på Østlandet, selv om det er fint også der.

Når jeg er her prøver jeg å gjøre aktiviteter jeg som jeg liker. Hvis jeg ikke jobber da. I dag skal jeg fortsette med et arbeid som jeg startet på i går, – å plante i krukker og bed. Det er nå grunnlaget for en blomstrende sommer på hytta skal legges. Det innebærer at jeg i løpet av formiddagen nok må ta meg en tur til hagesenteret.

I ettermiddag blir det en tur langs sjøen, før jeg skal koble av ute på terrassen i kveld.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: