God helg!

Endelig fredag. Endelig noen dager fri. Så deilig og etterlengtet. Nå ligger helgen der foran meg som en blank tavle. Det gjelder bare å fylle den med innhold.

Så altfor travelt blir det ikke for meg denne helgen. Jeg skal stort sett holde meg hjemme og ta livet med ro. Noen småærend ut for å handle blir det på lørdag og en tur ut i skogen på søndag. Men ellers skal jeg bruke helgen til å gjøre alt det jeg ikke har fått gjort denne uken, nå som arbeidet på hjemmekontor er over: Ta en siste arbeidsøkt i hagen for sesongen, vaske klær og vaske bilen.

Men først en fredagskveld akkurat som jeg liker den som best nå som det er høst. Med hjemmelaget pizza på menyen, noe rødt i glasset og film på Netflix. Ikke den verste starten på helgen det.

God helg til deg som leser denne bloggen!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: