Godt valg!

Godt valg i dag! Jeg håper at du bruker stemmeretten din! Om du ikke allerede har brukt den da. Det å stemme er viktig for samfunnsutviklingen og hver stemme teller.

Vi enkeltmennesker kan gjøre mye for samfunnsutviklingen på egen hånd og som grupper, men vi kommer ikke unna at det er våre politikere, de som sitter med makta, som har hovedansvaret. Det er Stortinget, og regjeringen som utgår fra det, som sitter med de maktmidlene som skal til, for å lede an utviklingen i den retning vi ønsker landet vårt.

De som velges nå får et veldig tungt ansvar på sine skuldre. Norge og verden står overfor tidenes utfordringer. Klimaproblemene, og de omstillingene som er nødvendige for å nå FNs bærekraftsmål, vil kreve et lederskap uten sidestykke.

Stem med hjertet og stem på partiet du mener best kan håndtere disse utfordringene.

Hver gang det er valg så tenker jeg på hvor heldige vi er som bor i et land der vi kan stemme ved frie valg. Det er ikke alle land i verden hvor de kan det. Overalt i verden blir demokratiske styreformer utfordret, både utenfra og innenfra. Det er krig, ufrihet og nød.

Ved stemme støtter du også opp om demokratiet. Jeg tror ikke det finnes noe bedre samfunnsordning.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: