En deilig sommer

For en deilig sommer det har vært.

Av alle årstider er det nok sommeren jeg liker aller best. Jeg elsker den fantastisk lyse og fine sommeren vi har her nord. Junidagene med blomstringstid, midtsommer, bading i tjern og sjø. De lyse kveldene. Jeg har aldri lyst til å gå inn.

Årets sommer har vært finere enn på lenge. Det har vært solrikt nesten hele tiden. Litt regn innimellom. Men ikke så veldig mye. Bare akkurat passe til at det er bra for naturen og for markens grøde.

Jeg har for det meste vært hjemme, ved skogen i Nordmarka her jeg bor. Ferien kom sent i år, men det var helt greit (selv om den var etterlengtet), for det er jo så fint her.

Sommeren har jeg benyttet til å gå turer i skog og mark og til å oppholde meg mye ute i hagen. Mer om det i et annet innlegg.

Disse bildene er fra tur til Ørfiske i Nordmarka en dag tidligere i sommer.

Planen var at vi skulle dra dit for å bade. Men det ble ikke noe av, for underveis ble vi overrasket av et forrykende vær. Det regnet, blåste og tordnet. Det å bade i tordenvær er jo ikke så lurt, så vi kom oss fortere enn fortest hjem. Fin tur likevel.

Og vel hjemme så tittet jammen sola frem igjen. 😊

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: