Vårlig tur til Sørlandet

Hver vår pleier jeg å ta meg tur til Sørlandet for å møte våren, og for å åpne hytta for sesongen. Her jeg bor ligger snøen ofte til langt uti mai, så det å ha mulighet til å dra sørover om våren er en kjærkommen glede.

Så også i år. Forrige helg var det endelig tid for årets første tur til hytta. Jeg dro dit forrige torsdag og ble i fem dager.

Som ventet var det vårlig på Sørlandet, men ikke så vårlig som det pleier å være i slutten av april. Men også denne gangen fikk jeg oppleve tidlig og nydelig blomstring av hvitveis, skilla, løvetann og gullbusk, – selv om temperaturene var lave og det blåste friskt innimellom.

Jeg hadde godt av turen. Det føltes bra å komme seg bort fra hjemmekontoret noen dager. Riktignok til et annet hjemmekontor, det fra hytta, men likevel.

Forandring fryder mer enn før, nå i disse pandemitider.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: