Gledelig jul!

En gledelig jul til alle som av og til titter innom denne bloggen! Jeg håper dere har en fin jul, og at den er akkurat slik dere ønsker at den skal være.

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Det skyldes ikke at jeg har blitt borte, men at jeg har vært opptatt med noe annet i stedet. I løpet av de siste to månedene har jeg startet to nettbutikker med vintage brukgjenstader. Det å starte nettbutikker har vært mye mer tidkrevende enn det jeg hadde trodd. Men nå er ihvertfall nettbutikkene oppe og går, og jeg har kunnet glede meg over at de har blitt godt mottatt. Jeg har hatt et godt salg fra dem i hele desember.

Nå er det romjul, og jeg nyter å ha noen dagers fri. Jeg har hatt en veldig hyggelig julefeiring sammen med min familie. Det har vært så koselig, – med deilig mat, koselig julestemning og kjempefine julepresanger. Men det beste av alt har så klart vært å kunne være sammen med familien. Det har gjort godt, etter dette annerledesåret.

Dagene før jul på hjemmekontoret ble travle. Arbeidssituasjonen med mye jobb fra stuebordet hjemmefra, var veldig annerledes og arbeidsdagene ble lange. For første gang måtte jeg i år redusere litt på juleambisjonene, siden tiden ikke helt strakk helt til. Men vet du hva? Det har blitt jul i år også, selv om det er litt mer kjøpte kaker og litt mindre julepynt her enn tidligere år.

Akkurat nå nyter jeg en rolig romjulsdag og juleroen. Snøen laver ned utenfor vinduet. Jeg ser på julefilmer og leser bøker. Og endelig har jeg fått tid til å blogge litt igjen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: