Nordisk retro & Retromiks

Hei! Jeg har i dag publisert to butikker for bruktsalg på nettstedet Epla. Håper du har lyst til å ta en titt inn i butikkene!

Butikkene selger vintageskatter fra 50-, 60,- 70- og 80-tallet. Trykk på knappene for å komme til dem:

I butikken Nordisk retro legger jeg ut for salg min samling av skandinavisk og nordisk design, fra 50, 60- 70, og 80-tallet. Herunder håndverksprodukter og tradisjonelle norske samleobjekter fra perioden.

I butikken Retromiks finner du en mix av herlige fargeglade retrogjenstander fra 70-tallet. Bilder, vaser, kjøkkenutstyr, kitsch- gjenstander og mye mer (kommer etterhvert) Europeisk retrodesign. Vintage tekstiler og klær fra samme tidsepoke kommer også etterhvert i butikken.

Ønsker du å kjøpe noen av produktene? Legg inn en ordre på produktet i Epla, eller send meg en melding på Facebook Messenger (link til Facebook nedenfor).

Vil du ha informasjon når jeg legger ut nye produkter i butikkene?

Vil du ha informasjon når jeg legger ut nye produkter i butikkene, og få tips til kjøp av fine produkter og gaver? Jeg har ikke lagt ut så veldig mange produkter så langt. Flere kommer etterhvert.

Følg butikkene på Facebook og Instagram. Jeg publiserer litt forskjellige produkter de ulike steder.

nordisk_retro
retromiks_

Legg inn en kommentar