Tilbake igjen😊

Hei kjære blogglesere! Her er jeg tilbake igjen etter et høyst beklagelig bloggavbrudd. Etter at jeg la om bloggabbonementet mitt for et par uker siden, fikk jeg trøbbel med å laste opp innlegg i det hele tatt. Heldigvis fikk jeg god hjelp av WordPress til å løse problemet, og nå håper jeg at alt er i orden igjen. Jeg skal fortelle mer om mine erfaringer, på godt og vondt, med WordPress. com som bloggplattform en annen gang.

Nå er det fredag og helga står for døra. Jeg har i løpet av dagen tatt meg opp til fjellet, til Rondane, og her skal jeg tilbringe helga sammen med noen venninner. Som jeg gleder meg😊. Det blir nok en helg der lange turer, god mat, god vin, og mange hyggelige samtaler står på programmet.

Akkurat nå er det strålende fint i Rondane. Høstfargene har begynt å vise seg, og ute er det sol, varmt og flott høstvær. Håper det blir slik resten av helga også!

Jeg håper du som leser denne bloggen også får en fin helg!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s