Tilbake igjen

Det er lenge siden jeg har blogget nå, men her kommer et nytt innlegg.

Jeg er veldig glad i å blogge, men det siste halve året har jeg måttet prioritere litt annerledes. Det å lage gode blogginnlegg krever jo ofte tid, overskudd og energi, og særlig tid har jeg hatt mindre av.

Men som jeg har savnet å blogge! Denne bloggen har jo vært med meg i mange år. Jeg har skrevet om alt mulig her. Om hverdagens gjøren og laden. Om refleksjoner og tanker. Om friluftsliv og ferielivet, mat og erfaringer fra det å ha en liten hage.

Nå har jeg fått lyst til å blogge litt mer igjen, for blogging er jo så gøy! Jeg føler at jeg fortsatt har mye på hjertet, og har mange ideer til hva jeg kan skrive om.

Blogge handler for meg mye om å kunne uttrykke seg kreativt. I disse månedene har jeg særlig savnet å skrive! Det å skrive litt hver dag, tror jeg er en bra ting. Det er bra for å få satt ord på tanker, følelser og refleksjoner,

Nå kan jeg ikke love et nytt blogginnlegg hver dag, men noen flere innlegg kommer det fremover. 😊

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: