Så fint på fjellet ved midtsommer

I forrige uke hadde jeg noen fantastiske dager på fjellet, i Sel kommune i Gudbrandsdalen.

Det er alltid fint på fjellet, men skal jeg velge, så tror jeg nok at jeg setter tiden rundt midtsommer aller høyest. Så fint på fjellet ved midtsommer! De lange lyse kveldene og nettene er helt spesielle. Forsommeren med blomstringstiden er utrolig vakker.

Min knappe uke på fjellet i forrige uke føler jeg gjorde meg godt. Jeg fikk ladet batteriene og fikk bygget opp ny energi. I løpet av de dagene jeg var der, gikk jeg lange turer. Jeg hadde med meg floraen rundt og prøvde å lære meg navnet på noen nye fjellblomster. Ellers tok jeg meg tid til å lage god mat, drakk god vin og fikk lest en roman som har ligget på vent en stund

På sankthansaften dro jeg videre til en hytte litt lenger sør i Gudbrandsdalen for å feire midtsommer sammen med noen venner der. Der kunne jeg også nyte sesongens første bad.

Så heldige vi er i Norge som har slike rekreasjonsmuligheter. Akkurat nå er det mange gode tilbud på overnatting, på fjellstuer, sætre og hoteller. De trenger all de støtte de kan få, i denne vanskelige tiden.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s