Glimt fra 17. mai

Hvert år siden jeg startet å blogge har jeg lagt ut noen glimt fra 17. mai-feiringen her på bloggen. Intet unntak i år!

Årets 17. mai ble kjempekoselig, og dagen ble ikke så veldig annerledes enn andre 17. mai’er. Men det var jo synd at barnetogene ikke ble noe av, da. De var savnet!

Dagen opprant med et aldeles nydelig vær og det var akkurat slik det skal være på en 17. mai.

Jeg sto tidlig opp og laget mat som jeg skulle ha med til spleiselaget senere på dagen. Så var det tid for frokost, og den ble inntatt samtidig med at jeg så på tv-sendingen fra 17. mai-feiringen rundt om i landet. Fint og rørende.

Høydepunktet på dagen var 17. mai-lunchen. Det var et lag med gode venner, god mat, god vin. Alt det som har manglet en stund nå. Så godt å samles igjen! Jeg synes årets 17. mai ble en dag til å bli glad av.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s