En merkelig tid

Hei kjære blogglesere! Jeg håper at alt er bra og at dere er friske! Jeg håper at vi i fellesskap, med de tiltakene som er igangsatt, skal klare å stoppe spredningen av det forferdelige koronaviruset.

Hvis du ikke er frisk, så sender jeg noen varme og oppmuntrende tanker til deg. 😊

Selv har jeg klart å holde meg frisk, heldigvis. Etter at jeg hadde influensa tidligere i år, så har jeg vært kjempeforsiktig. Jeg har brukt masse antibac og har holdt meg mye i ro. Hjemmekontor har jeg vel hatt i vel 14 dager nå. Har bare vært utenfor døren for å bevege litt på meg og for å handle.

Denne tiden synes jeg er så merkelig. Tenk at vesentlige sider ved tilværelsen kan endres så fort. Tenk at det som vi så på som den største selvfølgelighet i går, på ingen måte kan tas for gitt i dag. Jeg synes også det er rart at samfunnsstrukturene slik vi kjenner dem kan bli forandret så fort. Jeg ser virkelig frem til at alt blir som normalt igjen.

Dette er nok en tid jeg aldri kommer til å glemme.

Jeg tenker en del på hvor lenge pandemien vil vare. Vil den vare i uker, måneder eller år? Jeg frykter at det kan bli lenge. Det å leve i slik sosial isolasjon, med minimal aktivitet , slik jeg gjør nå, over lengre tid, tror jeg kan ta på meg i lengden.

Men likevel er bare et lite offer mot det mange andre står i akkurat nå. Jeg føler virkelig med dem som er berørt av denne pandemien. Med dem som er smittet og har blitt syke. Jeg tenker også på heltene i helsevesenet som nå står overfor sine sannsynligvis mest krevende utfordringer noensinne.

2 kommentarer

  1. hei, bodil. ja denne tiden med pandemi er rar. helt vilt egentlig. vi i risikogrøpa lever i en tøff tid, men jeg prøver å få gjort unna gjøremål som har ligget å ventet på å bli gjort. livet skjer, vet du.
    🙂

    1. Hei Maiken, håper alt står bra til meg deg. Bra at du er forsiktig og tar vare på deg selv. Ja, det er en rar tid, men vi må bare holde ut til alt blir bedre☀️🌿

Legg inn en kommentar

%d