Mot lysere tider

Jeg er så glad for at det går mot lysere tider. I det siste har jeg kunnet glede meg over sollyset som strømmer inn i stua.

De siste ukene har vært litt tunge. Da jeg var i Danmark for noen uker siden, klarte jeg å pådra meg en skikkelig influensa. Jeg ble dårlig, og det tok nesten to uker før jeg begynte å føle meg bedre. Nå er jeg heldigvis bra igjen.

For en nedtur, etter et år som begynte så bra. Etter jul begynte jeg med yoga, i tillegg til at jeg går på treningsstudio et par dager i uka også. Jeg begynte å kjenne at jeg kom i form, men nå er det nesten så jeg har rykket tilbake til start igjen.

Men jeg gir aldri opp. Denne uken er jeg tilbake i treningsstudio, og forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før jeg er tilbake der jeg var igjen.

Selv om det kan gå litt opp og ned, synes jeg det er mye å glede seg over på denne tiden av året også.

Som sagt gleder jeg meg over lysere dager, februarlufta og våren som snart er her. Jeg gleder meg over koselige middager med familie og venner, god mat og god vin, turer i skogen, musikk og gode filmer på TV.

Og jeg gleder meg over at det også er fine vinterdager innimellom.

%d bloggere liker dette: