Godt nyttår!

Hei og godt nytt år! Håper dere har hatt en fin og hyggelig jul og en fin nyttårsfeiring!

Selv har jeg fortsatt juleferie, men det er bare til og med i dag, torsdag. I morgen er det tilbake på jobb igjen, da kaller plikten.

Det har vært deilig med en lang og god juleferie og særlig deilig har det vært med noen rolige dager nå på slutten. Jeg har bare hvilt meg i julestemningen de siste dagene. Julen har vært travel, men veldig, veldig hyggelig.

Jeg har forresten tenkt å være i julemodus noen dager til selv om jeg skal tilbake på jobb igjen i morgen. Vinteren er så lang, og det skader ikke om jula varer litt lenger.

—-

Vi har startet på et nytt år og ikke minst et nytt ti-år. Så spennende å tenke på! Hva ligger foran oss i det kommende ti-året?

Ingen vet naturligvis. Tiden vil vise. Men hvis det skjer like store endringer de neste ti åra som de ti vi legger bak oss, så går vi en interessant fremtid i møte.

Når jeg tenker på det ti-året som ligger foran oss, så tenker jeg at det er viktig å drømme litt. Drømme i betydningen å få frem tanker, ideer og visjoner for fremtiden. Drømme kan en gjøre på kort og lang sikt.

Fremtiden tilhører de som tror på skjønnheten i sine drømmer, sa Ellanor Roosevelt en gang. Det er godt sagt.

Drømmer er viktige for fremtiden, for håp og for fremtidstro. Jeg håper jeg aldri slutter å drømme.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s