Endelig er den her den fine førjulstiden

Jeg prøver å være så sosial som mulig nå på denne mørkeste tiden av året. Det er så lett å bli sittende inne, i sofaen, og surfe og se på TV nå som dagene er så korte.

Da blir det ekstra viktig å ta sosiale initiativ og møte folk tenker jeg.

Så denne førjulstiden har jeg så langt vært ganske sosial, kanskje litt mer enn vanlig. Jeg møtt familie og venner flere ganger allerede, både ute på byen og hjemme.

Det har varmet i vintermørket.

Jeg gleder meg også over den flotte julestemningen i byen og over den nydelige julebelysningen. Jeg jobber midt i Oslo sentrum og tar meg rett som det er en tur rundt i gatene etter jobb, for å handle og for å gå på julemarkeder.

På julemarkedene i sentrum kommer det selgere fra fjern og nær. En ettermiddag i neste uke skal jeg gå på julemarked og kjøpe litt ekstra god mat til jul. Da kjøper jeg nok med meg hjem noen pakker med lefse, syltetøy og julekaker. Bare det beste godt nok til jul.

Disse bildene tok jeg en dag jeg var ute i byen etter jobb i forrige uke. Det regnet som bare det, men det gjorde ikke så mye. Førjulstemningen var der likevel.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s