Endelig er den her den fine førjulstiden

Jeg prøver å være så sosial som mulig nå på denne mørkeste tiden av året. Det er så lett å bli sittende inne, i sofaen, og surfe og se på TV nå som dagene er så korte.

Da blir det ekstra viktig å ta sosiale initiativ og møte folk tenker jeg.

Så denne førjulstiden har jeg så langt vært ganske sosial, kanskje litt mer enn vanlig. Jeg møtt familie og venner flere ganger allerede, både ute på byen og hjemme.

Det har varmet i vintermørket.

Jeg gleder meg også over den flotte julestemningen i byen og over den nydelige julebelysningen. Jeg jobber midt i Oslo sentrum og tar meg rett som det er en tur rundt i gatene etter jobb, for å handle og for å gå på julemarkeder.

På julemarkedene i sentrum kommer det selgere fra fjern og nær. En ettermiddag i neste uke skal jeg gå på julemarked og kjøpe litt ekstra god mat til jul. Da kjøper jeg nok med meg hjem noen pakker med lefse, syltetøy og julekaker. Bare det beste godt nok til jul.

Disse bildene tok jeg en dag jeg var ute i byen etter jobb i forrige uke. Det regnet som bare det, men det gjorde ikke så mye. Førjulstemningen var der likevel.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: