Glimt fra helgen

For en fin helg det har vært!

Det har riktignok bøttet ned hele helgen, men det gjør ikke noe. Regnværsdager hører jo høsten til.

Jeg har hatt en flott høsthelg. Fredelig, rolig og avkoblende.

I dag var jeg ute og gikk tur i regnværet. Ute i tåken og høststemningen.

Noe av det jeg synes er best med disse høsthelgene er at de er langsomme. I helgen spiste jeg ikke frokost før litt utpå formiddagen, startet heller dagen med en kopp kaffe og et (lavkarbo)kakestykke.

Og med avislesning! Jeg er veldig glad i å lese aviser, og abonnerer på flere digitalt. Hver dag, hverdag som helg, starter jeg dagen med å skumme gjennom avisene. Litt grundigere lesning i helgene. Helgebilagene er jo så bra. En av avisene jeg abonnerer på er The Washington Post. Kvalitetsjournalistikk på et høyt nivå.

På handleturen på lørdag droppet jeg innom et salg på Byoung, og det ble til at jeg kjøpte meg ny kjole. Den blir bra å ha utover høsten!

Et lite hverdagsdrama på lørdagsettermiddagen. En neslesommerfugl hadde forvillet seg inn på soverommet. Jeg trodde den var død, men det viste seg at det var liv i den. Etter at jeg hadde gitt den vann tilsatt noen dråper honning kviknet den til. Jeg tok den ut i hagen, så får vi håpe at den klarer seg.

Det var nydelig ved elven etter alt regnværet.

Turen på søndag gikk rundt i gatene i nærmiljøet. Veldig ofte når jeg er ute og går tur, så blir det til at jeg går de samme rundene. Men det skal jeg prøve å gjøre en forandring på! Det finnes jo så mange andre fine steder også. Forandring fryder!

Gresskarsuppe sto på menyen etter søndagsturen. Oppskriften kommer på bloggen i morgen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s