Sensommerdag i september

For en nydelig og solrik dag det har vært i dag!

Nå har jeg riktignok ikke fått oppleve så veldig mye av den. Jeg har hatt hjemmekontor og har sittet inne og jobbet helt frem til nå.

Men da jeg skulle spise lunch kunne jeg for en gangs skyld ta med meg maten ut i hagen og spise ute. Ute i sola. Det har jeg ikke fått gjort så veldig mange ganger denne sesongen, og det føles som en luksus av og til å kunne gjøre det.

Jeg synes det er så deilig med litt sol og varme igjen, etter uker med gråvær og regn. Regnvær og overskyet vær kan være tungt når det blir for mye av det. Men fine og solrike dager som i dag hjelper virkelig på humøret, nå når dagene blir mer og mer høstlige.

Om en liten stund skal jeg plukke inn en fredagsbukett fra hagen, – fra georginene, rosene og solhatten som fortsatt blomstrer. Så blir det som vanlig pizza til fredagsmeny, servert med noe rødt i glasset.

Noen filmer fra Nettflix blir det helt sikkert også i kveld. Også det som vanlig. Men filmkvelden blir først når sola har gått ned og fredagsstemningen har senket seg over huset.

Håper dere også har en fin start på helgen!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s